perjantai 24. tammikuuta 2014

favorites

Aattelin pitkästä aikaa näyttää teille vähän mun suosikki juttuja, tai muuten vaan jokapäivisiä tavaroita. Vaikka vaatteet yms vaihtuukin aina vähän vuoden ajan mukaan :)
Oon iha hullaantunu mun uuteen "koko" valkoseen huoneeseen ja haluun varsinki et mun lakanat on AINA valkoset :D  /  Nykyään oon yrittäny pitää kynsissä aina lakkaa ku muutenki näin talvisaikaan kädet näyttää niin rumilta kun vähän kuivuu.. Yllätys yllätys myös mun suosikki väreistä on punanen ja beige.
Koululaukku on pysyny melkeenpä samana koko lukion ajan. Satuin sillon löytämään ton mustan Zaran alesta ja se vaan sopii melkeenpä kaikkeen ja on kaiken lisäks niin ISO että sinne mahtuu ne päivän kirjat ja välipalat yms. ilman että tarvii rupee änkemään. Jos haluun vähän vaihtelua ja on vähemmän tavaraa mukana käytän yleensä tota (siskolta lainaan saatua) longchamppia.  /  Kukkaro on myös pysyny mulla samana jo varmaan vähän liiankin kauan.. Se on peräisin Zarasta ja toi o vaan niin ihanan näkönen, etten oo ees löytäny mitään uutta mikä ton päihitttäis, vaikka toi alkaakin jo vähän menemään rikki ja kulumaan.
En oo koskaan ollu mikään koru friikki vaikka on mullekkin niitä kertynyt jo liikaakin. Lempparit on tällä hetkellä toi "guessin" kultanen kello ja zaratsa sormus paketti (mistä yksi on jo hävinnyt..). Melkeen voi sanoa että joka päivä jompi kumpi on mun kädessä ellei molemmat :D
Kännykkänä mulla on ollu jo aika pitkään iPhone 4s, pieniä vikoja tähänkin aina tolee mut emmä siitä huolimatta voi tätä mihinkään vaihtaa <3  /  Mun lempi kauppa on Zara ja sieltä on mun tän hetkiset lempi paidatkin.
 Estee lauderin peitevoide on pysyny mulla samana siitä lähtien ku oon meikkaamisen alottanut. Se on mun iholle ollu tosi hyvä kun käytän sitä lähinnä joka päivä silmien alusille, niin ei oo liian paksu ni miksi sitä vaihtamaa kun sen itelle sopivan on löytäny. Ripsari mulla yleensä vaihtuu ja toi tän hetkinen Diorin on kyllä tosi hyvää! Sain sen joululahjaksi niin katsotaan raaskinko sitten ton loputtua uuden ostaa omilla rahoilla noin kalliin.  /  Kulmat on ollu mulla kauhee ongelma ku en oo pitkään aikaan löytäny sitä "mun" tapaa.. Välillä kun kattoo vanhoja kuvia tulee oikeen häpeä että millasilla kulmilla oon oikeen ollu liikkeellä :D Nyt vihdoin oon löytänyt tavan miten teen mulle sopivat luonnolliset kulmat ja lötänyt noi lumenen kulma meikit, millä kiireessäkin saa nopeesti tehtyä :)  
Kesän jälkeen päätin VIHDOIN ostaa oman ensimmäisen tietokoneen/kannettavan. Meni kauan ennen kun löysin sen mitä halusin ku en kuitenkaan viittinyt mitään parin sadan konetta ostaa mikä olisi jo vuoden päästä rikki.. Laitoin siis suuren osan kesätyörahoista tohon koneeseen, vaikken ookkaan tätä niin pajoa käyttänyt niin oon kyllä onnellinen, että päätin vihdoin oman koneen ostaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti